Nejnavštěvovanější místa v Kanadě

Chcete poznat Kanadu a objevit její přírodní a kulturní krásy? Dovolená v Severní Americe je netradičním zážitkem, který vám doslova vyrazí dech. Divočinu budete mít na dosah ruky, ale není to jen příroda a národní parky, které si zaslouží vaši pozornost při cestování. Poznávací zájezdy se věnují také kanadským městům, památkám, moderním atrakcím i nočnímu životu. Americké fotky a hollywoodské filmy jsou jen špičkou ledovce toho, co vás čeká. Vlastní zkušenost z každého stráveného dne v Kanadě je mnohem hlubší a intenzivnější.

Zájezdy do Kanady kombinují organizaci celého výletu s flexibilními prvky vaší dovolené. Cestování je tak nenáročné, nemusíte nic velkého organizovat a máte čas užívat si přírodu, památky i moderní města. Stačí jen několik dní a poznáte, že Kanada toho nabízí neuvěřitelně mnoho. Jakmile jednou vstoupíte, už se vám nebude chtít zpět. Ale to bychom předbíhali...

 

zájezdy kanada

Mapa Kanady je obrovská, nesnažte se během zájezdu vidět všechno. Nejlépe uděláte, když si vyberete západní nebo východní pobřeží. Zatímco na východě si užijete spíše moderní města, západní Kanada nabízí mnoho národních parků s nedotčenou přírodou.

Nejnavštěvovanější místa v Kanadě

Ať už jedete do Kanady za aktivní dovolenou anebo máte raději klidnější a uvolněnější náplň zájezdu, Severní Amerika nabízí destinace, které si najdou své oblíbence ze všech řad. Když se podíváte na mapu Kanady, rázem zjistíte, že turistický ruch se orientuje na východním a západním pobřeží. Pokud nechcete, aby se vám dovolená příliš prodražila, je třeba se rozhodnout, zda budete cestovat po západní či východní Kanadě. Letecké přelety jsou v Kanadě mnohem dražší než evropské low-costy, cestujte proto autem či dálkovými autobusy.

Mezi nejoblíbenější místa Čechů v Kanadě patří Vancouver a národní parky Banff a Jasper. Výhoda je, že tyto destinace můžete navštívit v rámci jednoho poznávacího zájezdu. Další oblíbenou destinací je východní pobřeží Kanady s centrem v Torontu. Pokud nejedete v létě, připravte se na chladnější počasí!

cruise ship kanada

Zájezd plavba lodí

24 530 Kč

národní parky v kanadě

Národní parky v Kanadě

63 990 Kč

whistler vancouver

Whistler, Crystal Lodge

42 999 Kč

Zajímavá místa na východě Kanady

Poznávací zájezd na východní pobřeží Kanady vás provede hlavními turistickými destinacemi a nepřijdete ani o dominantu Niagárských vodopádů. Vše se dá zvládnout autem či minibusem. Východní část Kanady je velmi moderní, multikulturní a přátelská pro cestovatele.

Vyberte si zájezd na východním pobřeží Kanady

  1. Niagára a metropole východní Kanady (9 dní, letecky z Prahy, Quebec - Montreál - Ottawa - Thousand Island, Kingston -Toronto - Niagarra Falls)

toronto kanada

Zajímavá místa na západě Kanady

Dominantou západního pobřeží Kanady je jednoznačně Vancouver, hlavní město Britské Kolumbie. Okolí Vancouveru nabízí široké možnosti aktivit, od zimních radovánek až po užívání si slunečného počasí na písečných pláží.

Ten nejlepší treking zažijete v přilehlých národních parcích. Nejvíce navštěvovaný je NP Jasper.

Vyberte si zájezd do západní Kanady

  1. To nejlepší z Kanady (17 dní, letecky z Prahy)
    • Praha - Toronto - Ottawa - Quebec - Montreál - Calgary - Banff - Jasper - Vancouver)

vancouver v kanadě

Národní parky v Kanadě

Objevte nespoutanou kanadskou divočinu v celé své kráse. Čekají na vás průzračná jezera obklopená divokou přírodou, obřími horskými štíty, faunou a flórou, kterou v našich zeměpisných šířkách nenajdeme. Národní parky v Kanadě vyrazí dech snad každému Čechovi!

Vyberte si svůj zájezd do kanadské přírody

  1. Národní parky v Albertě (9 dní, letecky z Prahy)
    • Calgary, Canmore, Drumheller, Heritage Park, Banff, Jasper, Lake Louise, Lake Maraine, Yoho, Peyto Lake, vodopády Takakkaw, Ledovec Colombia, Maligne Lake, Elk Island, Edmonton

narodní parky kanada

Zimní zájezdy do Kanady

Zimní Kanada nabízí skvělou příležitost pro milovníky lyžování a snowboardu. Těšit se můžete na ty nejlepší sněhové podmínky, čerstvý prašan, upravené sjezdovky a krásné počasí. Dáváte přednost dlouhým obloukům, razantnímu sjezdu anebo jízdě v hlubokém sněhu? Na své si v Kanadě přijde každý!

Zimní Kanada nabízí mimo sjezdovky dechberoucí přírodu - nechte se okouzlit zasněženými horami a bílými národními parky.

Vyberte si svůj zájezd do zimní Kanady

  1. Whistler, Crystal Lodge: 9 dní, letecky z Prahy, bez stravy

whistler kanada

Záoceánské lodi: zájezd Kanada - USA

Plavba na záoceánské lodi je skutečně netradičním zážitkem. Program zájezdu spočívá nejčastěji v plavbě podél východního pobřeží Kanady a USA. Během dne máte možnost poznávat blíže města a v podvečer loď odplouvá do další destinace.

Některé zájezdy jsou s českým průvodcem.

Vyberte si zájezd na Cruise Ship

  1. MS Zuiderdam (Quebec - New York)
  2. Emerald Princess (Seattle - Aljaška - Victoria - Seattle)

zaoceanska loď kanada

Aby proběhla vaše dovolená co nejpohodověji

Dříve než si zarezervujete zájezd do Kanady a nejpozději skutečně než odletíte z České republiky, doporučujeme projít si níže uvedené podmínky pro bezproblémový vstup do Kanady a nejpohodovější pobyt.

Vstup do Kanady

Vstup do Kanady pro české občany za turistickým účelem je podmíněn předložením platného cestovního pasu a vyřízenou eTa registrací. Doporučujeme mít také rezervovanou letenku s odletem z Kanady.

Cestovní pojištění

Pojištění do zahraničí, zejména do Kanady, kde jsou léčebné výdaje mnohonásobně vyšší než v České republice, výrazně doporučujeme. Přečtěte si článek Srovnání a slevové kódy pro cestovní pojištění do Kanady.

 

TOP